Tillhör du tjejerna som föredrar byxor framför en klänning eller kjol? Det finns många snygga byxor som passar både på fester, roliga event, nattklubben och till vardagen. Hitta dina favoriter och matcha med snygga toppar.

Byxor för festen

Det som är väldigt skönt med att bära byxor på en fest är att du kan dansa hur mycket du vill, utan att vara orolig för att trosorna ska synas. Du kan verkligen släppa loss och behöver inte tänka på någonting alls. Förutsatt så klart att byxorna har nog mycket stretch. Idag finns det ett stort utbud av byxor för dam som både är snygga och väldigt bekväma. Just nu är det är trendigt att ha stickade byxor. Stickade byxor ger härliga vibbar och mycket frihet, samtidigt som de ser lite snyggare ut än vanliga joggingbyxor. De är både sköna hemma och snygga på dansgolvet. Du kan även köpa svarta stretchiga byxor med en liten slits. Passar perfekt på fester. Allt du behöver är att matcha byxorna med en söt topp och du är redo för stadens nattklubbar. Du hittar både klänningar, söta toppar och byxor för dam på NA-KD som särskilt satsar på märken med mycket trendkänsla.

Klädd för nattklubben

Med ett par snygga byxor behöver du bara plocka fram en söt topp eller ett finare linne från garderoben. Om du inte har någon överdel som passar hittar du mycket inspiration på NA-KD. Till byxor och topp är det snyggt med skor med klack. Ok, det kan vara svårt att dansa i klackskor, men du kan alltid ta av dig dem och dansa barfota. Särskilt sommartid. Om du bär svarta byxor och en vit eller svart topp är det snyggt att matcha med halsband och örhängen i färg. I alla fall bör du satsa på att skapa en kontrast mot toppen. Så blir det mer liv och partykänsla. Idag har också mobilen blivit lite av en accessoarer. Hitta ett riktigt snyggt skal som matchar din outfit, både kläder och smycken. Du kan rent av köpa ett eller flera skal som du använder när du ska på fest eller andra särskilda tillfällen.

Divi