Efter covid-19 så anser många att det är roligare än någonsin att gå ut på nattklubbar och event. Det finns en hel del event där ute, så frågan är hur sticker man ut bland mängden om man vill arrangera ett event eller öppna en nattklubb? En smart lösning på detta är epostmarknadsföring.

Hur fungerar epostmarknadsföring?

Epostmarknadsföring kan beskrivas som direktreklam som skickas ut via epost. Detta i sin tur bygger på att ni som har eventet eller nattklubben har skapat eller är på väg att skapa listor med befintliga och nya kunder. Med hjälp av epostmarknadsföring kan du skicka ut mejl till kunder som besökt din nattklubb eller dina event tidigare och på så sätt marknadsföra dina nya. Epostmarknadsföring är ett väldigt bra sätt att hålla kommunikationen med dina kunder och många gånger så är kunderna själva väldigt glada över det. Bor man exempelvis i Stockholm kan det vara svårt att hålla koll på vilka event eller nattklubbar som finns och då blir man väldigt glad om man får ett mejl om vad som händer just nu.

Hur man skapar bra epostmarknadsföring

Det är viktigt att ha ett syfte med varje mejl du skickar. När det gäller nattklubbar och event kan syftet vara att få dit så många som möjligt samt att de som mottar mejlet skickar detta vidare till vänner och familj så det får stor räckvidd. Det är viktigt att inte skicka ut för många mejl så detta hamnar som skräppost eller spam; då kanske inte mejlet blir läst.

Fördelar med epostmarknadsföring

Det finns många fördelar med epostmarknadsföring. Bland annat är det en billig lösning samtidigt som det är ett enkelt sätt att kommunicera med dina kunder. Kunderna i sin tur kan bestämma sig snabbt om de är intresserade av innehållet i mejlet, så det gäller att hålla det kort och koncist.

Divi