Pizza Hut i Halmstad har förmodligen de godaste pizzorna i hela Pizza Hut-familjen! Ett besök på Pizza Hut i Halmstad är som att gå in i en konstnärsatelje´ och beställa det konstverk du vill ha – och som det smakar – mums!

Mumsiga Pizza Hut i Halmstad

Man kan tro att alla Pizza Hut är exakt likadana – för det ska de vara, men Pizza Hut i Halmstad är mumsigare än de flesta andra. Här arbetar pizzakonstnärer och smaklöks-kockar av hög kaliber! Besöker du Halmstad ska du inte missa Pizza Hut.

Om du befinner dig i Halmstad på en tisdag är din lycka gjord, du kan då vara med på Crazy Tuesday och få med dig pan pizza hem för halva priset. Det finns också flera andra måltidserbjudanden att nyttja – det vill säga olika paketpriser på pizza och drickbart. En favorit är förstås den framdukade buffén på klassiskt Pizza Hut-manér där du kan äta hur mycket du vill och orkar.

Mango Raja, Kalifornien, Italien!

Mango Raja-pizzan är oerhört god hos pizzeria Halmstad – smaka får du se!

Här kan du beställa Chicken Mango Raja eller Beyond Mango Raja som har mjuk och läcker mozarellaost, len tomatsås, Beyond Meat Sausage, små söta cocktailtomater och självklart det godaste – Mango Raja dressing! Mango Rajan ger en speciell och karaktärsfylld smak till rätterna och passar utmärkt på pizzan.

Här finns också tunna pizzor som skapas på samma sätt som i Italien och Kalifornien, och om du har speciella önskemål så kan konstnärerna vid pizzaugnarna sätta ihop något mycket gott åt dig.

Du kan dessutom sitta kvar bekvämt hemma i soffan om du så önskar. Foodora kör hem din pizza så att du kan ta det lugnt. Toppa gärna med en läcker milkshake som vi vispar ihop åt dig, eller en sallad om det smakar. Naturligtvis finns det både pasta och barn menyer.

Missa inte pizzerian i Halmstad!

Divi