Välj en sida

Café Opera hör till skaran av Sveriges mest legendariska och välkända restaurang och nattklubbar. Denna träffpunkt i Stockholmsvimlet öppnade sina portar år 1980 och har hållit stilen sedan dess. Redan från start blev klubben omtalad och är så även idag. Inte bara folk som bor i huvudstaden uppskattar att komma hit och träffas. Såväl inhemska som internationella turister och artister har genom åren festat här. Café Opera som i folkmun endast kallas för ”caféet” är en del av restaurang Operakällaren. Caféet huserar i en lokal som byggdes år 1895 och som tillhör Kungliga Operan. Vill du besöka Café Opera är det till Kungsträdgården i Norrmalm som du ska bege dig. Åldersgränsen för denna nattklubb är 23 år och bland besökarna är särskilt den stora uteserveringen uppskattad. Det är inte bara klubben som lockar kända besökare, även bland personalen har kända namn passerat. Bland annat har Bianca Ingrosso arbetat på Café Opera som värdinna.

Efterfester på Café Opera

Sommaren år 2017 hade bandet Guns N’ Roses med Axl Rose i spetsen en efterlängtad spelning i Stockholm. Var passade väl bättre att festa efteråt än på Café Oper?. Guns N’ Roses efterfest hölls här, den anordnades av Johan Carlén. I minglet syntes bland andra trummisen Mikkey Dee, skådespelaren Henrik Lundström och sångerskan Lisa Nilsson. Om du inte blir inbjuden till liknande event kan du skriva upp dig på klubbens gästlista. Listan finns på hemsidan och du kan skriva upp dig på nätet. För att se vilka artister som uppträder rekommenderas du att följa klubben i sociala medier där de uppdaterar nyheter regelbundet. Varje fredag anordnas också after work dit du och dina kollegor kan gå för att fira in helgen. Starten sker från klockan 17 och ni kan dansa fram till klockan 22. Det är möjligt att reservera ett bord genom att mejla caféet och menyn finns på hemsidan. För att boka ett drinkbord är kravet och du och dina vänner spenderar minst 500 kronor per person under kvällen.

Delta i möten och event

Det är inte bara fest och glam i Café Operas lokaler. Du har också möjlighet att boka och hålla möten här. Om du letar efter eventlokaler Stockholm med vackra vyer kan klubben vara det rätta stället. Önskar du hålla middag med efterföljande mingel rymmer lokalen upp till 800 gäster. De inriktar sig på alla typer av gäster och evenemang. Oavsett om ni är en idrottsklubb, ett företag eller om det är en privat tillställning kan Café Opera ställa upp som värd. Är ni inte fullt så många som 800 gäster går det bra att boka delen ”Brass Bar” som har en vacker utsikt över Kungsträdgården. Är det dags för lansering av en ny produkt exempelvis är klubben utmärkt att hålla detta evenemang i. Byggnaden, med takmålningar av Vicky Andrén, ger en alldeles särskild inramning. Klubben är vana vid att anordna och hålla i liknande evenemang och hjälper gärna till med planeringen och idéer.

Divi