Välj en sida

Om du är egenföretagare, eller kanske till och med nattklubbsägare, så känner du säkert till hur tight ekonomin kan vara stundtals. Särskilt om du driver en nystartad firma. Hos capcito.com hittar du nyttig hjälp i form av möjligheter att ta till exempel företagslån. En smidig tjänst de erbjuder är så kallad ”factoring”, eller fakturaköp. Att kunna sälja fakturor och få betalt direkt kan vara en räddare i nöden. En räddare i nöden kan också bestå av en natts klubbliv, inte minst efter en lång och hård arbetsvecka. Om du är villig att ta en weekendresa finns det gott om spännande nattklubbar att välja bland ute i Europa.

Studio 338 – London

Ibiza är känt för sitt vilda klubbliv och där finns också världens största klubb. Om man vill hitta till Ibizas klubbliv utan att behöva flyga ända till den spanska ön kan man istället ta sig till London. Där ligger Studio 338 som har kapaciteten att ta emot 3000 besökare. Musiken som spelas är i första hand house och techno och det finns ett flertal dansgolv att välja bland, inkluderat en utomhusterrass.

Berghain – Berlin

Om man vill ha sina technoklubbar anarkistiska och fullständigt hedonistiska finns det fortfarande ingen bättre klubb att ta sig till än Berghain i Berlin. Klubben som huserar i ett gammalt kraftverk kan skryta med ett av världens bästa ljudsystem och innehåller gott om hemligheter. Berghain hade sin storhetstid under mitten av 00-talet, men är fortfarande ett självklart besöksmål för festsugna i Berlin.

Concrete – Paris

Concrete var tidigare främst avsett för dem som aldrig tröttnar, den typ av festsugna som alltid vill att det ska finnas en efterfest att gå till. Nu har klubben dock blivit så populär att det lätt går att spendera en helkväll där (öppettiderna är 24/7). Inträdet är gratis om du kommer dit innan klockan 22, men om du vill utnyttja den fördelen får du se till att vara där i god tid – köerna ringlar vanligtvis långa.

Air – Amsterdam

Amsterdam är en feststad om något och just nu finns det inget bättre ställe att festa på där än på Air. Klubben ligger centralt precis bredvid Rembrandttorget och har ett helt fantastiskt ljudsystem. Kanske bäst av allt är att klubben har tre olika rum att välja bland och att vart och ett av dem har ett helt unikt tema. Air är med andra ord 3 klubbar i ett paket!

CDLC – Barcelona

Barcelona är en stad för shopping – och festsugna. För de sistnämnda finns det i nuläget ett självklart val i Spaniens andra stad: CDLC. Klubben ligger fantastiskt belägen precis vid Medelhavet med en vacker terrass fullt utrustad med bar och restaurang. När solen gått ned öppnar dansgolvet ackompanjerat av välkända DJs från hela världen.

Divi